Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor zorg van De Lichtenvoorde? Dat kan in drie stappen. Elke stap is bedoeld om precies de zorg te vinden die bij jou past.

Stap 1: Contact opnemen
Eerst neem je contact op met het zorgloket. Het zorgloket helpt je verder als je zorg zoekt. Voor je aanmelding heeft het zorgloket een aantal gegevens van je nodig. Je kunt het zorgloket bellen: (0544) 37 11 30. Of je kunt direct contact opnemen via het contactformulier. Als je het contactformulier invult, bellen we je binnen drie dagen terug. We gaan vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

De volgende stap is om kennis te maken. Daar maken we telefonisch een afspraak voor. Het kennismakingsgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis of bij De Lichtenvoorde. Als je dat wilt, mogen er ook anderen bij het gesprek aanwezig zijn. In het gesprek praten we verder over wat je wilt en nodig hebt. Ook bespreken we wat er kan bij De Lichtenvoorde. Het kennismakingsgesprek is gratis. 

Stap 3: Aanmeldformulier

Als je denkt dat De Lichtenvoorde je kan helpen, vul je het aanmeldformulier in. Daarna maken we verdere afspraken voor een volgend gesprek.