Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Voor grootse avonturen moet gereisd worden

Onze gloednieuwe afdeling marketing & communicatie zoekt avonturiers.

De zorgwereld verandert. Drastisch. Blijvend. Dat is een uitdagende, maar ook positieve ontwikkeling. De cliënt staat hierin meer dan ooit centraal. Maakt zijn of haar eigen keuzes. Zoals het hoort. Maar dat betekent ook dat wij onszelf als zorgorganisatie stevig op de kaart willen blijven zetten. En laten zien waar we voor staan en waar we voor gaan. 

Onze manier van denken en doen is onderscheidend en maakt al jaren het verschil voor onze cliënten, hun omgeving, onze medewerkers en samenwerkingspartners. Samen dragen we elke dag bij aan het vergroten van de kwaliteit van leven van de cliënten. Die onderscheidende werkwijze willen we graag op een professionele, consistente en soms ook onconventionele manier wereldkundig maken. Daarom hebben we een gloednieuwe afdeling marketing & communicatie

Afdeling marketing & communicatie
Zoals gezegd een gloednieuwe afdeling met mooie uitdagingen! Vanuit de ontwikkelingen in de markt en vanuit onze missie, visie en kernwaarden hebben we behoefte aan een heldere, sterke profilering van onze organisatie. Zowel intern als extern. Want wat je extern wilt uitdragen, moet je van binnenuit voelen. Om dit te realiseren hebben we mensen nodig die dit voor elkaar kunnen krijgen. En daarom zoeken we twee nieuwe collega’s.

Adviseur marketing & communicatie (32-36 uur)
Als adviseur marketing & communicatie werk je mee aan het ontwikkelen van ons marketing- en communicatiebeleid in de breedste zin des woords. Dus hoe zorgen we ervoor dat, waar wij als organisatie voor staan, zo optimaal mogelijk intern en extern voor het voetlicht komt? Je werkt daarvoor samen met je collega’s van de afdeling (manager m&c en communicatiemedewerker). Maar ook samen met andere collega’s uit de organisatie.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE FUNCTIE EN JE SOLLICITATIE

Communicatiemedewerker (20 -24 uur)
Als communicatiemedewerker werk je mee aan alle mogelijke communicatieprojecten. Je schrijft, je regelt, je bewaakt, je ondersteunt, je coördineert en je weet van aanpakken. Je werkt samen met je collega’s van de afdeling (manager m&c en adviseur m&c) om De Lichtenvoorde intern en extern sterk neer te zetten. Maar je werkt hiervoor ook samen met andere collega’s binnen De Lichtenvoorde.  

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE FUNCTIE EN JE SOLLICITATIE

We zoeken collega’s die het aandurven om met ons op avontuur te gaan. Om al reizend te ontdekken waar nieuwe kansen liggen. Hoe we nieuwe bestemmingen kunnen bereiken. Collega’s met durf om voorbij de horizon te kijken. Je hoeft geen ervaring in de zorg te hebben, dat durven wij wel aan. Durf jíj het aan?