Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Locatie Anke Marjolein in Lochem viert 60-jarig jubileum

Anke Marjolein, één van de locaties van zorgorganisatie De Lichtenvoorde heeft haar 60-jarig jubileum gevierd! Officieel bestond Anke Marjolein in Lochem in oktober 2020 al 60 jaar. Vanwege corona is het jubileumfeest uitgesteld. Op zaterdagmiddag 26 juni vond het feest in de tuin van de locatie plaats voor cliënten en medewerkers. Ook zijn twee cliënten speciaal in het zonnetje gezet. Zij wonen al 60 jaar bij Anke Marjolein!

Het was een gezellige, zonnige middag met een hapje en een drankje. De sfeer zat er goed in. Hans Poortier, bestuurder van De Lichtenvoorde, gaf samen met zorgteammanager Simone Hartjes een speech. Daarna was er een muziekbingo die was georganiseerd door medewerkers en cliënten. Iedereen was enthousiast. Om de lekkere trek te stillen was er een patatkraam en een ijscokar. Ook was er voor iedereen een leuke attentie.

Jubilarissen in zonnetje gezet

De jubilarissen Annemiek en Ronald die 60 jaar bij Anke Marjolein wonen, zijn letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Zij hebben als cadeau een drieluik gekregen met foto’s van vroeger en nu. Zij staan niet alleen zelf op de foto’s, maar ook de voormalige locaties van Anke Marjolein zijn terug te vinden. De huidige locatie is gevestigd aan de Runmolenlaan. De locatie bevond zich in het verleden aan de Marinus Naefflaan en Parklaan. De jubilarissen gaan op een later moment ook nog een eigen feestje vieren.

Jubileum in aangepaste vorm

Vanwege corona vond het jubileumfeest in kleinere omvang plaats. De vrijwilligers en familieleden van de cliënten werden gemist, maar uiteraard zijn ze niet vergeten. Ook zij hebben een leuke attentie ontvangen!