Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Collecte voor kinderen met een handicap

Het Gehandicapte Kind collecteert van 9 t/m 14 november, ook in Lichtenvoorde en omstreken.

Binnenkort vindt de collecteweek voor het Gehandicapte Kind weer plaats. Perron 8 collecteert al vele jaren voor Het Gehandicapte Kind in de gemeente Oost Gelre, maar ook in omliggende gemeenten. Juist in deze tijd is extra ondersteuning voor mensen met een beperking heel belangrijk. Dit jaar zullen wij in het belang van ieders gezondheid niet met een bus langs de deuren komen. Wel hebben wij een online collectebus klaarstaan. Wij hopen dat u de moeite wilt nemen deze pagina te bezoeken en een donatie wilt achterlaten.

Waarom

Perron 8 verzorgt vrijetijd-activiteiten voor mensen met een beperking. Ons uitgangspunt is meedoen mogelijk maken. De activiteiten die wij verzorgen zijn divers, vraaggericht en dragen bij aan een inclusieve samenleving.

Het Gehandicapte Kind, heeft dezelfde uitgangspunten. Zij ondersteunt financieel tal van projecten in binnen- en buitenland, die er toe bijdragen dat kinderen met en/of zonder beperking samen met elkaar kunnen spelen en optrekken. Geen kind zonder vriendjes, dat is het motto van het Gehandicapte Kind.

Opbrengst

De helft van de opbrengst van onze collectebussen komt direct ten goede aan de deelnemers van Perron 8. Dat is jaarlijks een hele welkome bijdrage voor de activiteiten die Perron 8 organiseert.

De opbrengst van dit jaar zal worden besteed aan een onvergetelijke ‘coole’ indoor ski-ervaring voor jongeren met een beperking van De Lichtenvoorde.

Online collectebus

De online collectebus is vanaf nu beschikbaar tot 1 december. Tot die tijd heeft iedereen kans om een financiële bijdrage te leveren en de bus zo veel mogelijk te delen. Helpt u mee?

Doneren kan via onderstaande link of QR code:
https://hetgehandicaptekind.digicollect.nl/perron-8-de-lichtenvoorde?utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=het-gehandicapte-kind

QR-perron-8.jpg
Wij stellen het op prijs wanneer u ons wilt helpen door dit bericht zoveel mogelijk te delen binnen uw kennissenkring!

Opvolger gezocht

Perron 8 is op zoek naar iemand die onze taak als contactpersoon in Oost Gelre voor het Gehandicapte Kind vrijwillig over wil nemen. Dankzij de hulp van vele donateurs en vrijwilligers die zich belangeloos inzetten, kunnen het Gehandicapte Kind en Perron 8 hun werk doen. Als contactpersoon maak je de collectebussen klaar en verspreidt deze onder de vrijwillige collectanten. Na afloop van de collecteweek draag je zorg voor de afwikkeling. Meer weten? Neem gerust contact op met een van de medewerkers van Perron 8.

Namens medewerkers, deelnemers en vrijwilligers van Perron 8

Bedankt!


www.perron8.nl
perron8@delichtenvoorde.nl