Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Dag van het geluk: een werkdag van Johan

Naast alle hectische berichten is het ook tijd voor leuk nieuws. Want vandaag, op vrijdag 20 maart, is het de Internationale Dag van het Geluk. En een beetje geluksgevoel kunnen we wel gebruiken op dit moment! Nederland staat in de top tien van meest gelukkige landen ter wereld.

Jouw Kans helpt bij het geluk van cliënten

Jouw Kans, onderdeel van De Lichtenvoorde, helpt bij het vinden van een passende begeleid werken plek. Bijvoorbeeld binnen een bedrijf of een maatschappelijke instelling. Werkcoaches Muriel Rooks en Patricia Kruip werken mee in de opstart, zolang dit nodig is. Ze nemen geleidelijk aan afstand, afgestemd op de hulpvragen van de cliënt en bieden zo begeleiding op maat.

Een gelukkige Johan

Jouw Kans maakte al meerdere cliënten blij met een passende werkplek. Zo ook Johan! Elke woensdag helpt hij met verschillende werkzaamheden op het Bestuursbureau van De Lichtenvoorde. In zijn keurige outfit ruimt hij de boel op, pakt de vaatwasser in en uit en zorgt dat de collega’s niet verlegen zit om koffie of thee. “In het begin was het even zoeken hoe de apparaten werken, maar al snel wist ik hoe alles werkte.” Johan heeft het erg naar zijn zin als medewerker binnen De Lichtenvoorde. “Iedereen kent mij hier. Mensen maken graag een praatje met me en dat vind ik leuk. Normaal ben ik altijd heel vrolijk, maar ook als er iets is, heeft het personeel dit gelijk door. Dan vragen ze wat er met me aan de hand is. Dat is erg prettig, ik hoor er echt bij.”

Johan in de spotlight

Bekijk hieronder de video en zie zelf hoe Johan gelukkig is met zijn werkzaamheden binnen De Lichtenvoorde:

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/8zZRoiNHxXc