Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

De Achterhoekse Unieke Koningsspelen 2021

Wij organiseren dit jaar samen met de zorginstellingen Elver, Zozijn en Estinea de Achterhoekse Unieke Koningsspelen met als thema Ik + Jij = Wij! In samenwerking met Achterhoek in Beweging en het Graafschap College hebben we een online programma opgesteld. Begeleiders en cliënten kunnen door middel van beweegfilmpjes samen lekker gaan bewegen tussen 23 en 27 april. Of dat op de woongroep is of op de dagbesteding, dat maakt niets uit!

Koningsdans
De start van de Koningsspelen is altijd zingend en dansend met het Koningsspelenlied van Kinderen voor Kinderen. Wij hebben een eigen versie gemaakt voor de Achterhoekse Unieke Koningsspelen. Misschien leuk om al van te voren te oefenen met cliënten. Klik hier om de koningsdans te bekijken.

Activiteiten
Wil je meedoen met de activiteiten? Kijk op https://perron8.nl/koningsspelen om de verschillende spellen te bekijken.

Maak filmpjes!
Maak van de deelnemers die meedoen aan de koningsdans en de spellen foto's en filmpjes. Hiervan kunnen we een grote film maken, zodat iedereen kan nagenieten van deze leuke dag, de eerste Achterhoekse Unieke Koningsspelen!

Tips voor het maken van filmpjes:

  • Houd de telefoon dwars/liggend/horizontaal
  • Houd je camera stil tijdens het filmen
  • Maak een filmpje waarin je de groep voorstelt
  • Maak een filmpje waarin jullie bezig zijn met dansen en de spelletjes
  • Maak ook een filmpje waarin jullie laten zien wat jullie vonden van de Achterhoekse Unieke Koningsspelen

We vinden het leuk om foto’s en filmpjes te ontvangen. Kijk op https://perron8.nl/koningsspelen om te kijken waar je ze naartoe kunt sturen.

Veel plezier!