Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Een gouden ster voor Beste Werkgever!

We zijn door onze medewerkers beloond met het Beste Werkgevers keurmerk. Daar zijn we super trots op! Uit het tevredenheidsonderzoek van Effectory blijkt dat wij hoog scoren op betrokkenheid, bevlogenheid, tevredenheid en goed werkgeverschap. We scoren op alle vier vlakken beter dan in 2017 én beter dan het gemiddelde van de branche. Dat we boven het gemiddelde scoren op goed werkgeverschap levert ons voor het tweede jaar op rij een gouden ster voor beste werkgever op!

Een mooi resultaat waar we met z’n allen trots op zijn. Het keurmerk laat zien dat we als werkgever onze medewerkers serieus nemen, we zetten ons samen in om de beste zorg en ondersteuning aan onze cliënten te bieden. 

Over het Beste Werkgevers keurmerk
Beste werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan het gemiddelde van de branche op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis, niet te koop en alleen te verdienen door een goede beoordeling van eigen medewerkers. Dit maakt het keurmerk voor sollicitanten het bewijs dat ze bij een goede werkgever terecht komen.