Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Kadoosje

Welkom bij Kadoosje. Kadoosje is de winkel van activiteitencentrum Winterswijk. Bij ons AC werken verschillende mensen met een beperking in de leeftijd van 16 tot 88 jaar. We zitten aan de Meddosestraat 30 in Winterswijk. Kom je ook eens bij ons kijken? Onderaan dit bericht hebben we onze openingstijden voor je neergezet. Ontdek zelf of samen met ons wat voor mooie dingen wij allemaal maken en verkopen.

Keramieken
Elke maandag, dinsdag en donderdag maken wij speciaal voor jou de meest bijzondere dingen van keramiek. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke bloemen, rupsen en schalen. Wij maken heel veel plezier tijdens het keramieken. Zo zingen wij liedjes en praten wij over van alles en nog wat. Soms zijn we ook helemaal stil. Dan zijn we heel erg geconcentreerd aan het werken. Samen met onze begeleiders zorgen we ervoor dat de winkel goed gevuld blijft en er telkens weer wat nieuws te vinden valt.

Cadeautje of speciaal voor jou

Naast onze eigen handgemaakte producten verkopen wij ook andere handgemaakte producten, gemaakt door de andere AC’s binnen de Lichtenvoorde. Ook vind je bij ons mooie woonaccessoires. Leuk als cadeautje of voor jezelf. Wist je dat wij ook heel goed in inpakken zijn? Wij zorgen dat jouw cadeautje het waard is om te geven. Als kers op de taart kun je er zelfs een van onze eigen gemaakte kaarten bijgeven.

Kom je snel eens bij ons kijken? Tot gauw!

Openingstijden

Maandag 13.00 – 15.00 uur
Dinsdag 13.00 – 15.00 uur
Woensdag 09.30 – 15.00 uur
Donderdag 09.30 – 15.00 uur
Vrijdag 09.30 – 15.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur