Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Perron 8

Even voorstellen…

Wij stellen ons graag even voor
Wij zijn Anke te Selle (links), Janne Terhorst (midden) en Margriet van der Veer (rechts). Wij werken alle drie als coördinator bij Perron 8. Alle drie hebben we al vele jaren binnen De Lichtenvoorde gewerkt op woonlocaties. Die ervaring nemen we mee in ons werk nu.

Wat is Perron 8?

Perron 8 is een onderdeel van De Lichtenvoorde. Wij zijn er speciaal voor de cliënten van De Lichtenvoorde. Wij helpen cliënten en hun begeleiding bij het vinden van activiteiten om te doen in hun vrije tijd. Daarbij doen wij aan maatwerk, want iedereen heeft zijn eigen behoeften.

Waarom zo belangrijk?

Wij maken blij, wij maken meedoen mogelijk. Dat is onze lijfspreuk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen leuke dingen kan doen in zijn / haar vrije tijd. In je vrije tijd moet je zelf kunnen kiezen wat je wil doen. Het ontmoeten van anderen mensen en ergens bij horen vinden we belangrijk. Daar word je blij van!

Wat doen we bij Perron 8?

We hebben een website. Hierop kunnen onze cliënten zien welke activiteiten en uitjes er (in de buurt) zijn. Dit kunnen sportieve activiteiten zijn. Maar ook creatief, cultureel of muzikaal. Er is van alles mogelijk. Samen met onze vrijwilligers gaan we op pad. Wanneer we wat verder weg gaan, worden de deelnemers weggebracht en opgehaald door de busjes van De Lichtenvoorde.

We hebben ook eigen clubs voor activiteiten in je vrije tijd. Zoals kookclub “De Pollepel”, Clubavond, koor “Zo gek nog niet” en een sieradengroep.

De ideeën bus
We zeiden het al eerder. Iedereen moet zelf kunnen kiezen wat hij of zij in zijn vrije tijd doet. Onze cliënten mogen dan ook zelf ideeën doorsturen. Dan gaan wij hiermee aan de slag. Daar worden wij blij van!

Meer weten over perron 8?

Bekijk hier onze website www.perron8.nl.