Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Zangkoor ‘Zo gek nog niet’ ontvangt cheque van Univé Oost

Op vrijdag 29 november ontving het zangkoor van De Lichtenvoorde ‘Zo gek nog niet’ een cheque van het Univé Oost Fonds. Dit met een geweldig bedrag van €7.000,-!

Ondersteuning projecten

Het Univé Oost Fonds ondersteunt sinds 2011 projecten en goede doelen met een maatschappelijke uitstraling. Er werd in 2019 een geldbedrag beschikbaar gesteld voor lokale projecten die in 2020 plaatsvinden. Het zangkoor ‘Zo gek nog niet’ gaf zich hiervoor op.

Doel project

‘Zo gek nog niet’ is een koor voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar liefst 25 personen maken deel uit van dit koor. Zij oefenen om de week onder begeleiding van vrijwilligers en treden regelmatig op. Ze bestaan al meer dan acht jaar en telkens kijken de cliënten er weer naar uit. Het koor wilde graag kleding hebben voor de leden. Als het kon ook makkelijk te vervoeren geluid, maar het belangrijkste is de kleding.

Bijzondere uitreiking

Toen werd bekend dat ‘Zo gek nog niet’ één van de winnaars is. Op vrijdag 29 november ontvingen zij een cheque van maar liefst €7.000,- in activiteitencentrum Het Centrum. Bestuurder Hans Poortier en zangkoor ‘Zo gek nog niet’ namen de cheque in ontvangst. Als dank werd er speciaal opgetreden voor Univé Oost.