Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

AC Industrie

In het kort

  • Activiteitencentrum
  • Activiteiten binnen
  • 18 – 70 jaar

Beschrijving
Bij AC Industrie ben je vooral bezig met industrieel werk. Daarbij kijken we naar wat je wil en wat je kan. Kan je iets niet door een lichamelijke beperking? Dan proberen we daar een creatieve oplossing voor te vinden. Er zijn altijd begeleiders aanwezig. Zij helpen je op weg en ondersteunen je daar waar nodig. Ze geven je de ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen.

Je kunt verschillende werkzaamheden doen. Je kan bijvoorbeeld industrieel werk doen. Zoals artikelen tellen, verpakken of stickeren. Of je demonteert koppelingen of haalt de post op. Maar je kunt ook helpen met huishoudelijke werkzaamheden, bijvoorbeeld wassen en strijken bij onze eigen wasservice. Vind je het leuk om koffie en thee rond te brengen? Ook dat kan. Je zorgt dan dat de koffie en thee op tijd klaar staat in de vergaderzalen. 

Bij AC Industrie sta je volop in verbinding met andere mensen. Naast je collega’s en begeleiders komen bedrijven hun werk bij ons afleveren of wij halen het op. Daardoor kom je veel in aanraking met andere mensen en leer je bedrijven kennen. Omdat het activiteitencentrum in een kantoorpand van De Lichtenvoorde zit, kom je ook regelmatig medewerkers en bezoekers van De Lichtenvoorde tegen.

Indicatie
Om hier te werken heb je een indicatie voor dagbesteding nodig. 

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact
Activiteitencentrum Industrie
Albert Schweitzerstraat 27
7131 PG Lichtenvoorde