Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

AC Winterswijk

In het kort

  • Activiteitencentrum
  • Werken in cadeauwinkel ‘Kadoosje’

Beschrijving
In het centrum van Winterswijk vindt je AC Winterswijk en winkel Kadoosje. De activiteiten en werkzaamheden die je hier kunt doen, stemmen we zoveel mogelijk af op jouw wensen. Samen kijken we wat je wil én wat je kan.  Er zijn altijd begeleiders aanwezig. Zij ondersteunen jou daar waar nodig. 

Bij activiteitencentrum Winterswijk kan je verschillende werkzaamheden doen. Je kunt licht industrieel werk doen, zoals hobbypapier tellen en inpakken, elastieken op maat knippen of sorteerwerk. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Ook dat kan. We maken schilderijen, keramieken en verkopen producten als schalen, kippen, kikkers, bloemen, etc. Deze zijn ook bij de wereldwinkel in Groenlo te koop.

Lijkt het je leuk om in een winkel te werken? Dat kan bij onze winkel ‘Kadoosje’. Hier verkopen wij verschillende producten die gemaakt zijn door cliënten van De Lichtenvoorde. Bij Kadoosje kun je helpen achter de kassa of klanten helpen met het uitzoeken van een product.

Indicatie
Om hier te werken heb je een indicatie voor dagbesteding nodig. 

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact
Activiteitencentrum Winterswijk
Meddosestraat 30
7101 CW Winterswijk