Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Anke Marjolein

In het kort

  • Locatie voor volwassenen
  • Eigen studio, gezamenlijke woonkamer & keuken
  • NAH (ernstige) meervoudige beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek
  • 24/7 verpleegkundige aanwezig
  • Rolstoelvriendelijk
  • Slimme hulpmiddelen (domotica)

Beschrijving
Aan de rand van Lochem is de locatie Anke Marjolein gesitueerd. Het betreft een vrijstaande, ruim opgezette locatie welke in 2014 is nieuwgebouwd. De locatie is onderverdeeld in 4 groepen, waar 6 personen wonen. Op elke groep is 1 grote gezamenlijke woonkamer en keuken, en iedere bewoner geeft een eigen slaapkamer en badkamer. De locatie is volledig rolstoelvriendelijk, en er wordt veel gebruik gemaakt van domotica om te zorgen dat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan functioneren.

Anke Marjolein is gericht op verblijf en ondersteuning van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een (ernstig) meervoudige beperking, waardoor fysieke verzorging en/of verpleging nodig is. Daarnaast kan aanvullende behandeling worden ingezet. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, en er is altijd een verpleegkundige aanwezig op de locatie. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met een specialist ouderengeneeskunde en een team van fysiotherapeuten, logopedisten en een ergotherapeut.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een WLZ-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op Anke Marjolein? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Anke Marjolein
Runmolenlaan 2
7241 VE Lochem
(0544) 37 11 30