Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Burgemeester Smitsstraat

In het kort

  • volwassenen
  • (lichte) verstandelijke beperking
  • uiteenlopende ondersteuningsvragen
  • eenpersoonsappartementen

Beschrijving
Op de Burgemeester Smitsstraat wonen mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en verschillende zorgvragen. De een heeft moeite met dagelijkse handelingen, zoals koken en wassen. De ander vindt het lastig om contacten te maken en te onderhouden. Ook als je psychiatrische problemen of persoonlijkheidsproblemen hebt, kunnen de begeleiders je ondersteunen.

In totaal is er plek voor 14 bewoners, verdeeld over twee verdiepingen. Je hebt je eigen appartement. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte. Daar kun je bijvoorbeeld samen koffie drinken, een praatje maken en eten. Met de andere bewoners deel je ook een ruime tuin.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG, 6VG, 2LVG en 3LVG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Burgemeester Smitsstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding. 

Contact
Locatie Burgemeester Smitsstraat
Burgemeester Smitsstraat 4
7151 BP Eibergen
0545 47 40 26