Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

De Klinke

In het kort

  • Appartementswonen
  • Volwassenen
  • Licht, matig, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Midden in het centrum van Lichtenvoorde bevindt zich locatie De Klinke. In totaal is er plek voor acht bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen appartement voorzien van eigen woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Je bereikt je appartement via de gezamenlijke ingang, waar tevens de begeleiderskamer zit. Bewoners die niet binnen De Lichtenvoorde wonen gebruiken ook deze gezamenlijke ingang (voornamelijk ouderen).

De Klinke is gericht op het verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op De Klinke? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie De Klinke
Varsseveldseweg 7-13
7131 BG Lichtenvoorde
0544 37 26 86