Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Den Oldenhof

In het kort

  • speciaal ingericht voor ouderen
  • verstandelijke beperking
  • lichamelijke beperking of dementie
  • relatief zware zorgvraag
  • uitzicht op het water

Beschrijving
Den Oldenhof in Ruurlo is een sfeervol en modern huis voor mensen met een relatief zware zorgvraag. De bewoners hebben een verstandelijke beperking en daarnaast een lichamelijke beperking of dementie. De meeste bewoners krijgen ondersteuning bij dagelijkse handelingen zoals wassen en aankleden. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig.

Den Oldenhof biedt een prettige, veilige woonomgeving voor 10 mensen. Je hebt een eigen kamer en brengt de dag door in de gezamenlijke woonkamer. Den Oldenhof is speciaal ingericht voor mensen die ouder worden. Het huis is gelijkvloers. Dankzij moderne technologieën kan de zorg gemakkelijk worden aangepast als je situatie verandert.

Het huis is duurzaam en energiezuinig gebouwd, wat goed past bij de natuurlijke omgeving. Door de glazen gangen kijk je uit op het water aan de achterkant van het huis. Er zijn twee beschutte binnentuinen.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 5VG, 6VG en 8VG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Den Oldenhof? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact
Locatie Den Oldenhof
Jan Telkampstraat 17 - 37 
7261 GR Ruurlo
085 27 38 660