Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Den Oldenhof

In het kort

  • Groepswonen
  • Volwassenen en ouderen
  • Lichte – ernstige verstandelijke beperking
  • Lichamelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Aan de rand van het centrum van Ruurlo is de locatie den Oldenhof gesitueerd. Het betreft een vrijstaand pand met twee beschutte binnentuinen. Er is sprake van een gezamenlijke ingang die uitkomt op twee woonkamers, waar er ruimte is voor 5 bewoners. Hier wordt er, naar wens en behoefte, samen gegeten en geleefd. De woonkamers zijn gekoppeld aan een glazen gang die aan elke kant uitkomt op 5 appartementen. In totaal is er ruimte voor 10 bewoners. De appartementen beschikken elk over een eigen badkamer en toilet.

Den Oldenhof is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van een lichamelijke beperking en/of bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst. Er zijn verpleegkundigen werkzaam binnen het team.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Den Oldenhof? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Den Oldenhof
Jan Telkampstraat 17 - 37
7261 GR Ruurlo
(0544) 37 11 30