Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Deugenweerd

In het kort

  • volwassenen en ouderen
  • (lichte) verstandelijke handicap
  • verschillende ondersteuningsvragen
  • eigen appartement
  • werk en dagbesteding

Beschrijving
Op de Deugenweerd in Borculo wonen mensen met een (lichte) verstandelijke handicap en een andere ondersteuningsvraag. Dat kan van alles zijn, zoals ouderenzorg of ondersteuning bij psychiatrische problemen. De Deugenweerd bevindt zich op loopafstand van het centrum van Borculo. Er is 24 uur per dag een begeleider aanwezig.

De locatie de Deugenweerd is een moderne woonvoorziening voor 13 cliënten. De cliënten wonen in een appartementencomplex en hebben een eigen appartement. Daarnaast is er een centrale keuken en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Op de Deugenweerd is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De ondersteuning is gericht op het zo veel mogelijk eigen regie voeren. Op de Deugenweerd wonen mensen met een (lichte) verstandelijke handicap en andere ondersteuningsvragen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld ouderenzorg of ondersteuning bij psychiatrische problemen. Sommige werken in de buurt bij onder andere de Albert Heijn, Gemeente Berkelland of Werkbaan Oost en anderen gaan naar de dagbesteding.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG, 6VG, 8VG, 2LVG en 3LVG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Deugenweerd? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding. 

Contact
Locatie Deugenweerd
Deugenweerd 3
7271 XR Borculo
(0545) 27 42 52