Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Deugenweerd

In het kort

  • Appartementswonen
  • Volwassenen
  • Licht, matig, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
In een woonwijk van Borculo bevindt zich de locatie Deugenweerd. In totaal is er plek voor 13 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen appartement voorzien van een eigen woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Je bereikt je appartement via de gezamenlijke ingang of tuin, waar tevens de begeleiderskamer zit. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte waar samen gegeten kan worden en ruimte is voor activiteiten.

De Deugenweerd is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een WLZ-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Deugenweerd? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Deugenweerd
Deugenweerd 3
7271 XR Borculo
(0545) 27 42 52