Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Elfenbank

In het kort

  • Appartementswonen
  • Volwassenen
  • (lichte) Verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Op loopafstand van het centrum van Ruurlo bevindt zich de Elfenbank. In totaal is er plek voor 13 bewoners. Iedere bewonder heeft zijn eigen appartement voorzien van eigen woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en tuintje. Je bereikt je appartement via je eigen voordeur. Het appartement van begeleiding is in nabijheid. In het appartement van begeleiding is ook een gemeenschappelijke ruimte en er is een terras waar je buiten kan zitten. Er zijn gezamenlijke koffie- en eetmomenten waar gebruik van gemaakt kan worden.

De Elfenbank is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op De Elfenbank? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie De Elfenbank
Elfenbank 42
7261 HJ Ruurlo
(0544) 37 11 30