Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Hofstraat

In het kort

  • Appartementswonen
  • Volwassenen 
  • Licht, matig, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
De Hofstraat is een mooie locatie midden in Aalten, in een levendige omgeving. Het heeft tweeëntwintig appartementen, waarvan twee geschikt voor twee personen. Het appartementencomplex heeft drie woonlagen. Iedere bewoner heeft een eigen appartement voorzien van eigen woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte en een tuin. Hier kun je gezellig samen zijn met andere bewoners en begeleiding.

De Hofstraat is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Hofstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie De Hofstraat
Hofstraat 32
7121 DM Aalten
(0544) 37 11 30