Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Huygensstraat

In het kort

  • jongeren
  • behandelgroep
  • verschillende problematieken, daaruit vloeiende (forse) gedragsproblemen
  • intensieve behandeling (24/7)

Beschrijving
In de Huygensstraat in Gendringen wonen kinderen en jongeren die behoefte hebben aan intensieve behandeling. Bijvoorbeeld vanwege klachten door hechtingsproblemen, een ontwikkelingsstoornis, (forse) gedragsproblemen, autisme of een stoornis in het autistisch spectrum (ASS), of ADHD. Op deze behandelgroep is dag en nacht begeleiding aanwezig.

De Huygensstraat biedt plek voor 16 jongeren van ongeveer 8 tot 20 jaar. Je woont in een kleinschalige, huiselijke eengezinswoning met drie anderen. In totaal zijn er vier woningen, die met elkaar verbonden zijn. De Huygensstraat ligt midden in een woonwijk op loopafstand van het centrum van Gendringen.

Op de Huygensstraat woon je tijdelijk. Hoe lang dat is verschilt per persoon. De begeleiders kijken samen met jou naar mogelijkheden voor de toekomst, zodat je zo zelfstandig mogelijk verder kunt. 

Indicatie
Om hier te wonen heb je een beschikking van de gemeente of een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Huygensstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de beschikking/indicatie en je aanmelding. 

Contact
Locatie Huygensstraat
Huygensstraat 15
7081 AM Gendringen
(0315) 24 88 40