Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Kalverweidendijk

In het kort

  • Appartementswonen
  • Groepswonen
  • Volwassenen
  • Licht, matig, ernstig verstandelijke en meervoudige beperking
  • Autisme
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Aan de rand van Dinxperlo bevindt zich de locatie Kalverweidendijk. Deze locatie is een vrijstaand pand met een ruime tuin. De locatie is onderverdeeld in een voor-, achter- en bovenhuis. Het voor- en achterhuis betreft groepswonen met beide een eigen keuken en leefruimte. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Het bovenhuis betreft appartementswonen met een gezamenlijke zit/leefruimte. Iedere bewoner heeft een eigen appartement voorzien van eigen woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. De appartementen zijn te bereiken via een gezamenlijke ingang. Zowel op het voor- als achterhuis wonen ieder zes bewoners. Op het bovenhuis wonen vier bewoners.

De Kalverweidendijk is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Veel bewoners op de Kalverweidendijk hebben daarnaast een lichamelijke beperking of problematiek binnen het autistisch spectrum. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met een specialist ouderengeneeskunde en zijn er ook verpleegkundigen werkzaam binnen het team.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Kalverweidendijk? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Kalverweidendijk
Kalverweidendijk 18
7091 RN Dinxperlo
(0544) 37 11 30