Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Lichtenvoordseweg

In het kort

  • kinderen en jongeren
  • met en zonder (lichte) verstandelijke beperking
  • autisme, ADHD, hechtingsproblemen, gedragsproblemen
  • intensieve behandeling (24/7)

Beschrijving
Op de Lichtenvoordseweg in Groenlo wonen kinderen en jongeren met en zonder (lichte) verstandelijke beperking. Zij hebben behoefte aan intensieve behandeling. Bijvoorbeeld vanwege klachten door hechtingsproblemen, een ontwikkelingsstoornis, (forse) gedragsproblemen, autisme of ADHD. Daardoor lukt het niet meer om thuis te wonen. Op deze behandelgroep is dag en nacht begeleiding aanwezig.

In totaal is er plek voor 18 kinderen en jongeren, verdeeld over 3 groepen. Je hebt je eigen zit-/slaapkamer en badkamer. Met 5 andere bewoners deel je een gemeenschappelijke woonkamer. Hier kun je samen activiteiten doen, zoals eten en tv-kijken.

Op de Lichtenvoordseweg woon je tijdelijk. Hoe lang dat is verschilt per persoon. De begeleiders kijken samen met jou naar mogelijkheden voor de toekomst, zodat je zo zelfstandig mogelijk verder kunt.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een beschikking van de gemeente of een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Lichtenvoordseweg? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de beschikking/indicatie en je aanmelding. 

Contact
Locatie Lichtenvoordseweg
Lichtenvoordseweg 51
7141 DW Groenlo
(0544) 37 11 30