Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Lichtenvoordseweg

In het kort

  • Jeugdbehandelgroep
  • Kinderen en jongeren 
  • Gedrags- en of psychiatrische problematiek. 
  • Al dan niet met een (licht) verstandelijke beperking

Beschrijving
Aan de rand van Groenlo bevindt zich de locatie Lichtenvoordseweg. Het is een pand dat is onderverdeeld in drie verschillende groepen. In totaal is er plek voor 18 kinderen en jongeren. Je hebt je eigen slaapkamer en badkamer. Je deelt de gemeenschappelijke woonkamer en keuken met vijf andere bewoners.

De Lichtenvoordseweg is gericht op de behandeling en het verblijf van kinderen en jongeren met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) en tekorten op het gebied van het sociaal aanpassingsvermogen en de (sociale) redzaamheid. Het betreft kinderen en jongeren met bijkomende problematiek, zoals leerproblemen, een psychiatrische stoornis en/of problemen in het gezin en sociale context. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een beschikking van de gemeente of een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Lichtenvoordseweg? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de beschikking/indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Lichtenvoordseweg
Lichtenvoordseweg 51
7141 DW Groenlo
(0544) 37 11 30