Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Lindeboomweg

In het kort

  • Jeugdbehandelgroep
  • Kinderen en jongeren 
  • Gedrags- en of psychiatrische problematiek. 
  • Al dan niet met een (licht) verstandelijke beperking

Beschrijving
Net buiten het dorp Harreveld bevindt zich de locatie Lindeboomweg. Dit is een boerderijwoning met een grote tuin. De locatie is onderverdeeld in een voor- en een achterhuis met beide een eigen keuken, leefruimte en badkamer. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. In het voorhuis wonen maximaal vijf kinderen/jongeren en in het achterhuis wonen drie jongeren. Daarnaast is er een studio voor één persoon in het achterhuis waar een jongere wordt voorbereid op zelfstandig wonen. In de studio heb je een eigen slaap-leefruimte, badkamer en een keukenblok. Koken doe je in het achterhuis.

De Lindeboomweg is gericht op de behandeling en het verblijf van kinderen en jongeren met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) en tekorten op het gebied van het sociaal aanpassingsvermogen en de (sociale) redzaamheid. Het betreft kinderen en jongeren met bijkomende problematiek, zoals leerproblemen, een psychiatrische stoornis en/of problemen in het gezin en sociale context. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een beschikking van de gemeente of een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Lindeboomweg? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de beschikking/indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Lindeboomweg
Lindeboomweg 33
7135 KE Harreveld