Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Logeerhuis Ruurlo

In het kort

  • Kinderen en jongeren
  • Logeeropvang
  • Weekend en schoolvakanties
  • Licht, matig, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Dit logeerhuis bevindt zich in Ruurlo. In totaal zijn er acht logeerplekken en is er plek voor één persoon die alleen overdag komt. Iedere logé heeft zoveel mogelijk een eigen slaapkamer. Daarnaast is er een gezamenlijk woonkamer en keuken. Er zijn veel speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. We hebben bijvoorbeeld een buitenspeelplaats, een basketbalring, een skelter, steps en opblaasbadjes voor in de zomer. Dagelijks staat er een groepsactiviteit op het programma. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een wandeling in de omgeving, zwemmen, bowlen of samen iets bakken. Meestal koken we samen in de avond. De logees hebben inspraak in wat zij de volgende keer willen eten.
Een logeerweekend begint op vrijdag om 18:00 uur en eindigt op zondag om 18:00 uur. Het is de bedoeling dat je je kind zelf haalt en brengt. Dat zorgt voor een goede overgang tussen thuis en het logeerhuis. Het logeerhuis is goed bereikbaar met trein en bus.

Indicatie

Om hier te logeren heb je een beschikking van de gemeente of een Wlz-indicatie nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is in logeerhuis Ruurlo? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de beschikking/indicatie en je aanmelding.

Contact

Logeerhuis Ruurlo
Nieuwe Weg 3
7261 NL Ruurlo
(0544) 37 11 30