Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Logeerhuis Varsseveld

In het kort

  • Kinderen en jongeren
  • Logeeropvang
  • Weekend en schoolvakanties
  • Gedrags- en of psychiatrische problematiek.
  • Al dan niet met een (licht) verstandelijke beperking

Beschrijving
Dit Logeerhuis bevindt zich midden in Varsseveld. In totaal zijn er acht logeerplekken en is er plek voor twee personen die alleen overdag komen. Iedere logé heeft zoveel mogelijk een eigen slaapkamer. Er is een dagprogramma met een duidelijke structuur. Dit dagprogramma wordt voorafgaand het weekend opgestuurd, zodat het kind weet wat hij kan verwachten. Een groepsactiviteit kan bijvoorbeeld zijn: een wandeling in de omgeving, zwemmen, bowlen of bijvoorbeeld samen iets bakken. Meestal koken we samen in de avond. De logees hebben inspraak in de te nemen activiteiten en wat ze willen eten.

Een logeerweekend begint op vrijdag om 18:30 uur en eindigt op zondag om 18:30 uur. Het is de bedoeling dat je je kind zelf haalt en brengt. Dat zorgt voor een goede overgang tussen thuis en het logeerhuis. Het logeerhuis is goed bereikbaar met trein en bus.

Indicatie

Om hier te logeren heb je een beschikking van de gemeente nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is in logeerhuis Varsseveld? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de beschikking en je aanmelding.

Contact

Logeerhuis Varsseveld
Dames Jolinkweg 11
7051 DG Varsseveld
(0315) 24 17 76