Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Nieuwstraat

In het kort

  • Appartementswonen
  • (Jong) Volwassenen
  • Licht en matig verstandelijke beperking
  • Bijkomende problematiek

Beschrijving
In het centrum van Eibergen staat appartementencomplex de Nieuwstraat. Hier wonen 14 (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek in een eigen appartement. Naast het eigen appartement kunnen de bewoners gebruik maken van een gezellig ingerichte gemeenschappelijke ruimte. Er is een gemeenschappelijke tuin.

De Nieuwstraat is gericht op (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking en  eventuele bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek en tekorten op het gebied van het sociaal aanpassingsvermogen en de zelfredzaamheid. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig; in de nacht in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig (of eventuele verlenging LVG beschikking geldig vanaf 18 tot uiterlijk 23 jaar)

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Nieuwstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Nieuwstraat
Nieuwstraat 23
7151 CC Eibergen
(0544) 37 11 30