Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Orangie

In het kort

  • Appartementswonen
  • Volwassenen
  • Lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Orangie is een appartementencomplex in Groenlo dichtbij het centrum. In zes appartementen van dit complex wonen cliënten van De Lichtenvoorde. Elk appartement is ongeveer 70 m2 groot. Er zijn ook appartementen voor twee personen. Elk appartement heeft een eigen balkon. De meeste appartementen kijken op het groen van het park of op de kerk. In het Atrium (centrale hal) staan stoeltjes waar men kan zitten en er is een recreatieruimte.

De Orangie is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Je kunt wonen in een appartement van de Orangie als je redelijk zelfstandig bent. De begeleiding komt op afgesproken tijden langs. Er is geen slaapdienst aanwezig. Tussen 22:00 uur en 08:00 uur kan bij calamiteiten beroep gedaan worden op de Thuiszorg van Marga Klompé via de personenalarmering.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Orangie? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Orangie
Deken Hooijmansingel 110-138, 7141 ET Groenlo
Deken Hooijmansingel 156-162, 7141 EV Groenlo
(0544) 37 11 30

Postadres begeleiding: Ziekenhuisstraat 14, 7141 AN Groenlo