Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Patronaatsstraat

In het kort

  • Appartementswonen
  • Volwassenen en ouderen
  • (lichte) Verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
De locaties Broekboomstraat en Patronaatstraat liggen dicht bij elkaar in het centrum van Lichtenvoorde.

Op de Broekboomstraat is er plek voor 8 personen. Op de broekboom woon je relatief zelfstandig. Iedere bewoner heeft een eigen appartement voorzien van eigen woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en terras. Je bereikt je appartement via je eigen voordeur. Op vaste tijden komt begeleiding langs. ’s Nachts is begeleiding op de Patronaatstraat aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Op de Patronaatsstraat is er plek voor 12 personen. Iedere bewonder heeft zijn eigen appartement voorzien van woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en balkon of terras. Begeleiding is meer in nabijheid dan op de Broekboomstraat. Je bereikt je appartement via een gezamenlijke ingang. In nabijheid is ook de begeleiderskamer en een gemeenschappelijke ruimte. Er is gezamenlijke een patio waar je buiten kan zitten. Er zijn gezamenlijke koffie- en eetmomenten waar gebruik van gemaakt kan worden.

De Broekboomstraat en Patronaatsstraat zijn gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Broekboomstraat of de Patronaatstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Patronaatsstraat
Patronaatsstraat 19H
7131 CD Lichtenvoorde
(0544) 37 11 30