Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Petershof

In het kort

  • Appartementswonen
  • Volwassenen 
  • Lichte, matige, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Petershof ligt vlak bij het centrum van Winterswijk. In totaal is er plek voor 14 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen appartement voorzien van eigen woonkamer met keuken, slaapkamer en badkamer, op een van de twee verdiepingen. Je bereikt je appartement via de gezamenlijke ingang. Er is ook een gemeenschappelijke binnentuin en een groepsruimte. Hier kun je gezellig samen zijn met andere bewoners en begeleiding.

De Petershof is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Petershof? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Petershof
Dingstraat 34-06 /34-24
7101 GX Winterswijk
(0544) 37 11 30