Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Roetendael

In het kort

  • Ouderen
  • Licht, matig, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek
  • Groepswonen
  • Huiselijke sfeer

Beschrijving
Locatie Roetendael ligt in het buurtschap Meddo ten noorden van Winterswijk. In totaal is er plek voor 24 bewoners, verdeeld over vier groepswoningen met een huiselijke sfeer. Iedere bewoner heeft een eigen kamer en kan gebruik maken van een gezamenlijke huiskamer, keuken en badkamer. In twee van de woningen biedt De Lichtenvoorde begeleiding en zorg. De bewoners zijn vooral ouderen met een verstandelijke beperking en daarnaast bijkomende problematiek (bijv. gedrags- en of psychiatrische problematiek of een lichamelijke beperking).
In de andere twee woningen wordt de zorg en begeleiding geboden vanuit Marga Klompé.
In deze woningen, verblijven mensen zonder verstandelijke beperking met dementie.  De twee organisaties werken nauw samen en delen onder andere de nachtdienst. Ook als je bij De Lichtenvoorde woont kun je terecht bij de medewerkers van Marga Klompé.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op Roetendael? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Roetendael
Goorweg 12b
7104 BA Meddo (Winterswijk)
0543 49 20 93