Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Roetendael

In het kort

  • ouderen
  • (lichte) verstandelijke handicap
  • groepswonen
  • huiselijke sfeer

Beschrijving
Roetendael ligt in het buurtschap Meddo ten noorden van Winterswijk. De bewoners zijn vooral ouderen. Sommige hebben veel ondersteuning nodig, andere wat minder. In totaal kunnen er 24 mensen wonen, verdeeld over 4 groepswoningen. Uiteraard heb je als bewoner wel je eigen kamer. Met medebewoners deel je een huiskamer en een keuken. De woningen hebben een huiselijke, veilige en prettige sfeer. Ze zijn in 2008 gebouwd en dus relatief nieuw.

In twee van de woningen biedt De Lichtenvoorde begeleiding en zorg, in de andere twee doet ouderenzorgorganisatie Marga Klompé dat. Daar wonen mensen met dementie uit de omgeving. De twee organisaties werken nauw samen. Ook als je bij De Lichtenvoorde woont kun je terecht bij de medewerkers van Marga Klompé.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG, 6VG en 8VG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op Roetendael? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact
Locatie Roetendael
Goorweg 12b
7104 BA Meddo (Winterswijk)
0543 49 20 93