Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Sleeswijkstraat

In het kort

  • volwassenen
  • (lichte) verstandelijke beperking
  • verschillende ondersteuningsvragen
  • geschikt voor zwaardere zorg
  • groepswonen en individueel wonen

Beschrijving
Op de Sleeswijkstraat, een rijtjeshuis midden in Winterswijk, wonen mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en heel verschillende ondersteuningsvragen. Sommige bewoners hebben lichtere begeleiding nodig, andere zwaardere zorg. Vaak gaat het om ondersteuning bij dagelijkse handelingen, zoals wassen en aankleden, of om medische zorg. De bewoners zijn ongeveer tussen de 25 en 55 jaar oud.

In totaal is er plek voor 12 bewoners. Je kunt zelfstandig wonen of in een groep. Er zijn drie sfeervolle, huiselijk ingerichte ruimtes waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Ook is er een buitenruimte die je met elkaar deelt.

Je kunt ook in de woning blijven wonen als je meer zorg nodig hebt. Er zijn bijvoorbeeld plafondtilliften om bewoners in en uit een rolstoel te tillen. Ook zijn er aanpaste badkamers en wc’s.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG, 6VG en 8VG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op Sleeswijkstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact
Locatie Sleeswijkstraat
Sleeswijkstraat 9
7101 GM Winterswijk