Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Sleeswijkstraat

In het kort

  • Groepswonen
  • (Jong)volwassenen
  • Lichte- tot ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Aan de rand van het centrum van Winterswijk bevindt zich in een woonwijk de locatie Sleeswijkstraat. Dit zijn drie rijtjeshuizen waarvan er twee geschakeld zijn met elkaar. Er is een grote achtertuin aanwezig. In totaal is er plek voor 15 bewoners. De drie huizen hebben elk een eigen woonkamer met keuken waarin, naar wens en behoefte, samen gegeten en geleefd wordt. De kamers van de bewoners zijn zowel op de begane grond als op de eerste verdieping te vinden. De douches en de toiletten worden met elkaar gedeeld.

De Sleeswijkstraat is gericht op verblijf van (jong)volwassenen met een lichte- tot ernstige verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie vanaf (18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op Sleeswijkstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Sleeswijkstraat
Sleeswijkstraat 9
7101 GM Winterswijk
(0544) 37 11 30