Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Spoorstraat

In het kort

  • Appartementswonen
  • Groepswonen
  • Volwassenen
  • Licht, matig, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Midden in Winterswijk bevindt zich de locatie Spoorstraat. In totaal is er plek voor 22 bewoners. De locatie is onderverdeeld in drie verdiepingen: de begane grond, de eerste verdieping en de tweede verdieping. De begane grond betreft groepswonen met een gemeenschappelijke keuken, leefruimte en badkamer. Binnen het groepswonen is woonruimte voor 6 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer. Daarnaast zijn er op de begane grond twee appartementen die vanaf buiten te bereiken zijn via de eigen voordeur. De bewoners van deze appartementen hebben een eigen woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer.
De eerste en tweede verdieping betreft appartementswonen voor in totaal 14 bewoners. Deze appartementen bereik je via de gezamenlijke ingang. Iedere bewoner heeft een eigen woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Op de eerste verdieping is er een gezamenlijke woonkamer/keuken. Op de tweede verdieping is er een gezamenlijke woonkamer.

De Spoorstraat is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst. 

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op Spoorstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Spoorstraat
Spoorstraat 28
7101 GT Winterswijk

(0544) 37 11 30