Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Spoorstraat

In het kort

  • volwassenen
  • (lichte) verstandelijke beperking
  • diverse groep bewoners
  • groepswonen en meer individueel wonen
  • relatief nieuwe woning

Beschrijving
Op de Spoorstraat in Winterswijk wonen mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en heel verschillende ondersteuningsvragen. De ondersteuning verschilt dan ook sterk per persoon. De bewoners zijn ongeveer tussen de 18 en 66 jaar oud. De moderne woning staat midden in Winterswijk, tussen statige herenhuizen.

In totaal biedt de Spoorstraat plek voor 22 bewoners, verdeeld over 3 verdiepingen. Beneden heb je een eigen zit-/slaapkamer en deel je de woonkamer met 5 andere bewoners. Je krijgt hier wat meer begeleiding. Op de eerste en de tweede verdieping woon je zelfstandiger in een eigen appartement. Je kunt elkaar opzoeken, maar ook meer op jezelf zijn als je dat prettiger vindt. 

De kamers en appartementen zijn relatief groot. Daardoor heb je genoeg ruimte om bijvoorbeeld familieleden of vrienden uit te nodigen.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG, 6VG en 8VG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op Spoorstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact
Locatie Spoorstraat
Spoorstraat 28
7101 GT Winterswijk
(0543) 53 17 49