Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Stationslaan

In het kort

  • Groepswonen
  • Volwassenen en ouderen
  • Lichte- tot ernstige verstandelijke beperking
  • Lichamelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Aan de rand van het centrum van Groenlo bevindt zich de locatie Stationslaan. Dit is een vrijstaand pand met een ruime achtertuin. In totaal is er plek voor 13 bewoners. De appartementen binnen de Stationslaan hebben elk een eigen douche en toilet. De appartementen zijn via een gezamenlijke ingang bereikbaar en bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Er is een ruime lift en een trap aanwezig. In de woonkamer wordt er, naar wens en behoefte, samen gegeten en geleefd. Het avondeten wordt bereidt door een kok in de (open) keuken, gelegen naast de woonkamer.

De Stationslaan is gericht op verblijf van volwassenen en ouderen met een lichte- tot ernstige verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Veel bewoners hebben daarnaast een lichamelijke beperking. Er kan sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Stationslaan? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Stationslaan
Stationslaan 3
7141 DJ Groenlo
(0544) 37 11 30