Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Stationslaan

In het kort

  • volwassenen en ouderen
  • (lichte) verstandelijke handicap
  • lichamelijke/visuele handicap
  • veel slimme hulpmiddelen (domotica)

Beschrijving
Op de Stationslaan in Groenlo wonen mensen met een (lichte) verstandelijke handicap. Daarnaast hebben ze een lichamelijke handicap of zien ze niet goed. Op de locatie wonen volwassenen en ouderen. Er is dag en nacht ondersteuning, begeleiding en verzorging aanwezig. Waar nodig werken we daarbij samen met de behandelaren van Marga Klompé en met de wijkzorg. 

De Stationslaan biedt plek aan 12 mensen. Er zijn veel slimme hulpmiddelen (domotica) in huis om te zorgen dat je zelfstandig kunt wonen. Je kunt bijvoorbeeld met een afstandsbediening de deuren, gordijnen, lichten en de tv en radio bedienen. Ook kun je altijd op afstand contact opnemen met de begeleiders. Dan kan via een knop op een rolstoel, polsbandje of trekkoord.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG, 6VG, 7VG en 8VG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Stationslaan? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding. 

Contact
Locatie Stationslaan
Stationslaan 3
 7141 DJ Groenlo
(0544) 46 18 10