Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Tramstraat

In het kort

  • Appartementswonen/studio
  • (Jong) Volwassenen
  • Licht, matig, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
De Tramstraat bevindt zich in een woonwijk van Groenlo. In totaal is er plek voor 18 bewoners, waarvan 6 studio’s en 12 appartementen. De Tramstraat is een samenwerkingslocatie van Estinea en De Lichtenvoorde. De studio’s zijn 30 m2 groot en zijn voorzien van een eigen zit-slaapkamer en eigen badkamer. In de appartementen zijn 60 m2 groot, waarbij de slaapkamer en zitkamer van elkaar zijn gescheiden. De studio’s dienen veelal als doorstroomwoning voor (jong)volwassenen, waar zij kunnen oefenen met hun zelfstandigheid. In de appartementen blijven bewoners vaak voor langere tijd wonen.

De Tramstraat is gericht op verblijf van (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie, een keer komen kijken, of wil je weten hoe het zit met de wachtlijst voor de Tramstraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Tramstraat
Tramstraat 6
7141 EG Groenlo
Tel: 06-13153555