Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Veldmaten

In het kort

  • volwassenen
  • (lichte) verstandelijke beperking
  • diverse groep bewoners
  • redelijk zelfstandig
  • 24/7 begeleiding

Beschrijving
Binnen De Veldmaten in Lichtenvoorde woont een diverse groep mensen. Cliënten krijgen ondersteuning vanwege een (lichte) verstandelijke beperking, soms in combinatie met een psychiatrisch ziektebeeld. Je woont hier redelijk zelfstandig. Dat betekent dat je deels voor jezelf kunt zorgen en zelf beslissingen kunt nemen. Natuurlijk krijg je wel de ondersteuning die bij je past. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig.

Er zijn 12 appartementen voor cliënten vanaf 18 jaar. Elk met een eigen voordeur, hal, woonkamer, slaapkamer en keukenblok. Tien appartementen op de tweede verdieping en twee op de begane grond. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte op de begane grond. Hier kun je met andere bewoners koffie drinken, koken en eten.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG en 6VG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je de aanmelding. 

Contact
Locatie De Veldmaten
Aaltenseweg 10k
7131 ND Lichtenvoorde
06 - 10 49 92 03