Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Veldmaten

In het kort

  • Appartementswonen
  • Jongvolwassenen en volwassenen
  • (lichte) Verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
Vlakbij het centrum van Lichtenvoorde bevindt zich de locatie De Veldmaten. In totaal is er plek voor 12 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen appartement voorzien van eigen woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Je bereikt je appartement via de gezamenlijke ingang, waar tevens de begeleiderskamer zit, een gemeenschappelijke ruimte en een klein terras waar je buiten kunt zitten. Er zijn gezamenlijke koffie- en eetmomenten waar gebruik van gemaakt kan worden.

De Veldmaten is gericht op verblijf van (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er wordt een redelijke mate van zelfstandigheid verwacht. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Veldmaten? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie De Veldmaten
Aaltenseweg 10k
7131 ND Lichtenvoorde
(0544) 37 11 30