Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Veldmaten

In het kort

  • volwassenen
  • (lichte) verstandelijke beperking
  • diverse groep bewoners
  • redelijk zelfstandig
  • 24/7 begeleiding

Beschrijving
Op De Veldmaten in Lichtenvoorde woont een diverse groep mensen. Bewoners krijgen ondersteuning vanwege bijvoorbeeld een (lichte) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), autisme of een psychiatrische achtergrond. Je woont hier redelijk zelfstandig. Dat betekent dat je deels voor jezelf kunt zorgen en zelf beslissingen kunt nemen. Natuurlijk krijg je wel de ondersteuning die bij je past. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig.

In totaal is er plek voor 11 mensen. Je hebt je eigen appartement. Sommige appartementen hebben een tuin of balkon. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte. Hier kun je met andere bewoners bijvoorbeeld koffiedrinken, koken en eten. Alle bewoners zijn tussen de 20 en 60 jaar oud.

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG en 6VG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op De Veldmaten? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding. 

Contact
Locatie De Veldmaten
Aaltenseweg 10k
7131 ND Lichtenvoorde
088 20 11 005