Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Vivaldistraat

In het kort

  • volwassenen
  • verstandelijke beperking
  • relatief veel ondersteuning
  • 24/7 begeleiding
  • groepswonen of eigen studio

Beschrijving
Op de Vivaldistraat woont een bijzondere groep mensen. Behalve een verstandelijke beperking hebben zij heel verschillende ondersteuningsvragen. Alle bewoners hebben behoefte aan vrij veel begeleiding. Daarom is dag en nacht een begeleider aanwezig. De begeleiders zijn goed getraind in het begeleiden van mensen die relatief veel ondersteuning nodig hebben. 

Je woont in een eigen studio met een eigen badkamer en wc. In de gedeelde woonkamer woon en leef je met maximaal 6 andere bewoners. Je doet veel dingen samen: wonen op de Vivaldistraat is echt groepswonen. In de woonkamer kook en eet je bijvoorbeeld met elkaar, met hulp van een begeleider. 

De woning heeft twee verdiepingen en is in 2013 deels verbouwd. 

Indicatie
Om hier te wonen heb je een Wlz-indicatie nodig. Je kunt hier wonen met indicaties voor de volgende zorgzwaartepakketten: 3VG, 4VG, 5VG, 6VG en 8VG.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Vivaldistraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding. 

Contact
Locatie Vivaldistraat
Vivaldistraat 8
7132 AH Lichtenvoorde
(088) 201 10 14