Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Vivaldistraat

In het kort

  • Groepswonen
  • Volwassenen
  • Licht, matig, ernstige verstandelijke beperking
  • Bijkomende gedrags- en of psychiatrische problematiek

Beschrijving
In Lichtenvoorde bevindt zich de locatie Vivaldistraat. In totaal is er plek voor 15 bewoners. De Vivaldistraat is onderverdeeld in drie aparte groepen, waardoor je met maximaal 6 andere bewoners samenwoont. Iedere bewoner heeft een eigen zit-slaapruimte met eigen badkamer en toilet. Daarnaast heeft iedere groep een eigen woonkamer/keuken waar ruimte is voor gezamenlijke activiteiten en begeleiding in de nabijheid is.

De Vivaldistraat is gericht op verblijf van volwassenen met een verstandelijke beperking en tekorten op het gebied van sociaal aanpassingsvermogen en (sociale) redzaamheid. Daarnaast kan er sprake zijn van bijkomende psychiatrische problematiek. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, ’s nachts is er begeleiding aanwezig in de vorm van een slaapdienst.

Indicatie

Om hier te wonen heb je een WLZ-indicatie (vanaf 18 jaar) nodig.

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is op de Vivaldistraat? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Locatie Vivaldistraat
Vivaldistraat 8
7132 AH Lichtenvoorde
(088) 201 10 14