Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Zorgboerderij de Lindeboom

In het kort

  • Dagbesteding
  • Werkzaamheden rond de boerderij
  • 18 - 70 jaar

Beschrijving
De Lindeboom is een zorgboerderij met een aangepaste werkomgeving voor mensen met een (verstandelijke en/of lichamelijke) beperking.

Op de boerderij is van alles te doen:
dieren verzorgen, land bewerken, groenten verbouwen, zuivelproducten maken, verkoop van producten in de winkel, haardhout kloven en diverse onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast bakken we appeltaarten, maken cadeaumandjes voor de verkoop en rijgen vliegengordijnen in elkaar. Zowel buiten als binnen zijn er iedere werkdag volop mogelijkheden om activiteiten te ondernemen.

Zorgboerderij De Lindeboom biedt een gevarieerd programma, iedere dag opnieuw! Vier keer per dag vindt een werkverdeling plaats, waarbij we rekening houden met de voorkeur (én met de afkeer) van de cliënt.

Onze intentie is om alle cliënten allround werkzaam te laten zijn op onze boerderij. Sommige activiteiten kan men zelfstandig uitvoeren, andere werkzaamheden vinden plaats onder begeleiding van onze gediplomeerde teamleden.

Indicatie

Om hier te werken heb je een indicatie voor dagbesteding nodig.

Meer weten?
Wil je meer informatie of wil je een keer komen kijken? Of wil je weten of en wanneer er een plek vrij is? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket kan je ook verder helpen met de indicatie en je aanmelding.

Contact

Zorgboerderij De Lindeboom
Lindeboomweg 33
7135 KE Harreveld
Tel.: 0544-379025
info@delindeboom.org
www.delindeboom.org