Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Volwassenen

Iedereen wil op zijn eigen manier prettig wonen. Als je een (lichte) beperking hebt, heb je daarbij soms ondersteuning nodig. Daarvoor kun je terecht bij De Lichtenvoorde. 

Wonen zoals het bij jou past
We kunnen je ondersteunen om zelfstandig thuis te wonen. Er komt dan regelmatig iemand bij je langs om je te begeleiden. Hoe vaak dat is, is afhankelijk van de ondersteuning die je nodig hebt. Je kunt ook op een van onze locaties komen wonen, alleen of in een groep. Je leeft zoals jij dat prettig vindt en doet dingen waar jij blij van wordt. Zoals vrienden ontvangen, werken op een zorgboerderij of sporten. Wij ondersteunen je zo veel als nodig is.

Specifieke ondersteuning
Bij De Lichtenvoorde wonen mensen met verschillende (lichte) beperkingen. Bijvoorbeeld een verstandelijke beperking met daarnaast persoonlijkheidsproblemen of lichamelijke beperkingen. De Lichtenvoorde heeft ook locaties voor bepaalde groepen cliënten. Er is een locatie speciaal voor jongeren (van 18 tot 23 jaar), voor oudere (zorgintensieve) cliënten, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), met meervoudige beperkingen en voor mensen met autisme.

Meer weten? 
Wil je meer weten? Neem dan contact op met het zorgloket.