Direct contact Telefoon (0544) 37 11 30
Tekstgrootte
Telefoon

Belangrijk om te weten

De eigen bijdrage
Als je bij De Lichtenvoorde woont, betaalt De Lichtenvoorde een aantal dingen voor je. We hebben alles voor je op een rij gezet. Klik hier om te lezen wat De Lichtenvoorde betaalt en wat je eigen bijdrage is.

Tarieven voor aanvullende diensten
Op bladzijde 15 van de brochure vind je voor welke aanvullende diensten je zelf moet betalen. Ook de bedragen staan vermeld.

De wachttijden
De wachttijden bij De Lichtenvoorde kunnen wisselen. Dit is afhankelijk van de soort hulp-/zorgvraag. Voor de meest actuele wachttijden kun je contact opnemen met het zorgloket van De Lichtenvoorde. Vul het contactformulier of stuur een e-mail naar zorgloket@delichtenvoorde.nl. Telefonisch is het zorgloket bereikbaar via (0544) 37 11 30 op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Inzicht in klanttevredenheid
Natuurlijk wil je het graag goed hebben bij De Lichtenvoorde. Met zorg en ondersteuning die bij jou past. Medewerkers van De Lichtenvoorde zetten zich elke dag in om dat voor elkaar te krijgen. Wil je weten hoe we met klanttevredenheid omgaan? Lees het hier.

De verwijzing naar een onafhankelijk cliëntondersteuner
Heb je een indicatie of beschikking? Of ben je op zoek naar zorg of ondersteuning? Dan heb je recht op gratis cliëntondersteuning. De cliëntondersteuner is er echt voor jou. Lees meer over de onafhankelijke cliëntondersteuning.

De verwijzing naar de cliëntvertrouwenspersonen
We hebben een vertrouwenspersoon voor volwassenen en een vertrouwenspersoon voor jeugd. Zij kunnen je helpen als je een probleem of klacht hebt en je er niet uitkomt met je begeleider, de zorgteammanager of de bestuurder. Lees meer over de vertrouwenspersonen.